Alternatieve geneeswijzen Amersfoort

Voor alternatieve geneeswijzen Amersfoort kun je terecht bij praktijk Blauwe Kracht in Leusden. Danielle Kooijman is Regenesis Therapeut en Life-coach.. Regenesis is een energetische therapie waarbij het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. We maken daarbij gebruik van de energie die we allemaal bij ons hebben. Regenesis kan ingezet worden bij tal van klachten, zoals hoofdpijn, rugklachten, nekklachten, maar ook burn-out, stress en levensvragen.

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar alternatieve geneeswijze, omdat behandelingen bij bijv. een fysiotherapeut of arts niet meer toereikend zijn. Alternatieve geneeskunde Amersfoort wordt dan ook steeds vaker ingezet bij het oplossen of verminderen van klachten. We spreken van alternatieve geneeswijze als het niet onder de reguliere, erkende behandelingen valt. Dit betekend echter niet dat deze behandelingen niet effectief kan zijn. Waar bij een fysiotherapeut vaak minimaal 9 behandelingen nodig zijn, zijn bij alternatieve geneeswijze Amersfoort soms 2 behandelingen al voldoende. Ieder mens reageert anders op de behandelingen, omdat het zeer afhankelijk is van de duur en de aard van de klachten en de mate waarop het lichaam de energie oppakt. Echter is de ervaring wel dat bij de meeste mensen de klachten na een aantal behandelingen sterk vermindert zijn of zelfs verdwenen.

Naast de energetische behandelingen valt ook de life-coaching onder alternatieve geneeswijze Amersfoort, omdat we ook gaan kijken wat de klachten je te zeggen hebben. Het lichaam geeft met fysieke of emotionele klachten aan dat er iets moet veranderen in je leven. Tijdens de behandelingen kijken we dan ook naar de signalen die het lichaam je geeft en wat ze je te zeggen hebben. Alternatieve geneeskunde Amersfoort heeft een holistische benadering: we kijken naar lichaam én geest.