Burnout behandeling amersfoort

Wanneer je geconfronteerd wordt met een burn-out, heb je vaak al veel meegemaakt. Veel gebeurtenissen en ervaringen hebben zich opgestapeld en je drang om overeind te blijven en sterk te zijn was groot. Tot het lichaam een signaal geeft dat het genoeg is. Lichaam en geest zijn uitgeput. Helemaal opgebrand. Hoe hard je ook probeert, het lukt niet meer om zo te presteren zoals je altijd hebt gedaan. Je bent moe en je lichaam protesteert aan alle kanten. Je lichaam geeft een signaal dat het anders moet. Je moet even stil gaan staan om weer verder te kunnen.

Wanneer je op zoek bent naar een burnout behandeling in Amersfoort, kun je terecht bij Danielle Kooijman van Praktijk Blauwe Kracht. Danielle is een zeer ervaren Regenesis therapeut en life-coach en geeft jou de juiste burn-out begeleiding in Amersfoort. Zij maakt daarbij gebruik van Regenesis therapie en life-coaching. Regenesis is een zeer krachtige energetische therapie die lichaam en geest weer in balans brengt. Daarnaast zullen begeleidende gesprekken jou meer inzicht geven in het hoe en waarom van de burnout en zal de burnout begeleiding Amersfoort erop gericht zijn om weer opnieuw balans te vinden en te houden in je leven.

Burnout behandeling Amersfoort maakt gebruik van diverse technieken en inzichten om jou weer in je kracht te laten staan. Zo kunnen er van diverse inzichten gebruik gemakt worden. Danielle gebruikt de kennis van bijv. Cristianne Beerlandt, Berthold Gunster, Byron Katie en vele anderen om jou te helpen verder te komen in je leven. Bij burnout begeleiding Amersfoort staan we samen even stil, om van daaruit het leven weer op te pakken.