Graag wil ik me aan je voorstellen

img_9665
Graag wil ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Daniëlle Kooijman. Ik ben mijn werkende leven begonnen als HBO-Verpleegkundige en heb tijdens en na de opleiding vele takken van de gezondheidszorg gezien. Ik heb gewerkt met baby’s,  kinderen, volwassenen en ouderen, ben leidinggevende geweest en heb met “de handen aan het bed” gewerkt. Hierdoor heb ik vele ziektes en problemen van dichtbij gezien. Na een aantal persoonlijke ervaringen in mijn leven kwam ik in contact met NEI-therapie. Hierdoor was  ik geraakt en zo besloot ik de opleiding tot NEI-therapeut te gaan volgen. Na deze opleiding wilde ik me nog meer verdiepen in alternatieve therapieën ….

Toen ik (bij toeval) iets las over Regenesis, was ik eerst een beetje sceptisch. Is het echt mogelijk om via je handen iemand te genezen? Kan iedereen dat dan leren? Ik was vooral erg nieuwsgierig en besloot de eerste kennismakingsworkshop te gaan doen. Tijdens die workshop kreeg ik een migraine aanval en omdat die normaal gesproken alleen maar met zware medicijnen weg ging, was ik dan ook zeer verbaast dat de docent van de opleiding (Jeanette Noordeloos) het lukte om die dag d.m.v. Regenesis de migraine bij me weg te nemen. Hierna was ik overtuigd: Regenesis werkt echt! Tuurlijk heb ik in de opleiding en daarna nog wel eens gezonde twijfels gehad…werkt het echt? Of willen we alleen maar graag geloven dat het werkt…..

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en weet ik wat het doet. Dagelijks gebeuren er grote en kleine wondertjes in mijn praktijk. Wanneer je je ervoor open stelt en durft te kijken naar je klachten, durft te onderzoeken waar ze vandaan komen en je open kunt stellen voor de energie (die we allemaal bij ons dragen) dan is het lichaam tot zoveel in staat!

Ik ben elke dag weer dankbaar dat ik dit prachtige beroep mag uitoefenen en ik hoop dat vele mensen met mij mogen gaan ervaren hoe mooi de helende kracht van Regenesis is.

Naast de energetische behandelingen ben ik mij gaan verdiepen in afslanken en figuurcorrectie en heb ik een specifieke opleiding gevolgd voor het toepassen van cryolipolyse behandelingen.  Mijn praktijk is gevestigd op het terrein van Sport2000 Leusden en zo zijn we een mooie samenwerking aangegaan, waardoor ik nu de mogelijkheid heb om u ook te begeleiden in afvallen en of figuurcorrectie. Want beter in je vel is voor iedereen natuurlijk zowel letterlijk als figuurlijk!
De volgende opleidingen heb ik gedaan:

  • HBO-verpleegkunde
  • Hoger Management voor Zorg en Welzijn
  • Docent Shantala babymassage
  • NEI-Therapie, Orin
  • Regenesis Therapeut, Quantum-Academy
  • Quantum Transformation (coaching), Quantum-Academy
  • Oplossingsgerichte therapie, Civas
  • Hypnotherapie en Regressie, Civas
  • Cryolipolyse

Je bent van harte welkom in mijn praktijk !

Lieve groet,

Daniëlle