Energetische therapie Amersfoort

Bij praktijk Blauwe Kracht kunt u terecht voor Regenesis Therapie. Dit is een energetische therapie te Amersfoort. Er wordt gewerkt met de energie die we allemaal bij ons dragen. Voor veel mensen is energetische therapie Amersfoort onbekend terrein. We hebben altijd geleerd dat de dokter weet wat goed voor ons is en die komt meestal niet verder dan medicijnen of operaties om ons lichaam beter te maken.

Echter: wat doet een moeder als haar kind buikpijn heeft? Wat doe je zelf als je hoofdpijn hebt? Juist, we leggen onze hand op die plekken die pijn doen. Dit doen we instinctief. We verhogen daarmee de energetische trillingen om zo het zelfhelende vermogen van het lichaam aan te spreken. Dit is hoe een energetische therapeut Amersfoort ook werkt. Regenesis is een zeer efficiƫnte, effectieve en pijnloze methode om lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Energetische therapie Amersfoort is er voor iedereen. Je hoeft er niet in te geloven. Wel is het natuurlijk prettig als je je ervoor open kunt stellen, om je lichaam over te geven aan de energetisch therapeut Amersfoort en de energie het werk te laten doen. Vaak is het zo dat wanneer mensen eenmaal een behandeling hebben gehad, ze als vanzelf merken wat de energetisch therapeut Amersfoort met hen doet en dan zijn ze overtuigd. Het kan zijn dat er tijdens de behandeling al verschillende reacties in het lichaam plaatsvinden, het kan ook zijn dat dit na de behandeling komt of de keer erna. Iedereen reageert anders op de behandelingen. Vrijwel iedereen heeft (in meer of mindere mate) baat bij energetische therapie Amersfoort.