Hoofdpijn Amersfoort

Hoofdpijnklachten kunnen je leven beheersen. Hoofdpijn is er in vele varianten. Migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, hoofdpijn door vermoeidheid, hoofdpijn die de hele dag aanwezig is of hoofdpijn die in aanvallen komt, het kan allemaal. Hoofdpijn is in de reguliere medische wereld meestal niet goed te behandelen. Vaak krijg je zware medicijnen die de klachten misschien wel tijdelijk verlichten, maar geen blijvende oplossing bieden. Het kijkt namelijk niet naar de oorzaak.

Een van de oorzaken van hoofdpijn is een scheefstand/onbalans van de atlas in de nek. Door langdurig stress, of een emotioneel of fysiek trauma kan de atlas uit balans zijn geraakt en dit kan tal van klachten geven.

Andere oorzaken van hoofdpijn kunnen bijvoorbeeld verkeerde voeding zijn of bepaalde tekorten zoals bijv. magnesium.

Wanneer je hoofdpijnklachten hebt en je woont in Amersfoort of omgeving, dan kun je terecht bij praktijk Blauwe Kracht voor Regenesis therapie. Regenesis is een energetische therapie die het zelfhelende vermogen van het lichaam aanspreekt. Het lichaam wil altijd in balans zijn, maar wanneer er klachten zijn (zoals hoofdpijn) lukt het lichaam niet om in balans te komen. Het lichaam wil je wat vertellen. Er zijn dingen in jou leven die anders moeten/mogen. Danielle Kooijman van praktijk Blauwe kracht te Amersfoort gaat samen met jou op zoek naar die antwoorden. Wat wil de hoofdpijn je vertellen? Hoe is jouw leefwijze? Heb je mogelijk tekort aan bepaalde vitamine/mineralen?

Bij hoofdpijnklachten in Amersfoort gaan we samen op zoek naar wat de “boodschap” is van jou klachten en zal je vaak al na enkele behandelingen resultaat zien.