Life coach Amersfoort

Soms loopt het niet zo lekker in je leven. Je hebt fysieke en/of emotionele klachten en hierdoor kun je niet zo van het leven genieten zoals je eigenlijk zou willen. Je bent vermoeid, bent somber, weet niet wat je met je leven wilt of het wordt je allemaal teveel. Je fysieke klachten houden je “op de bank” en emotioneel ben je (volledig) uit balans. Dan kan het fijn zijn om daar hulp bij te zoeken.

Als life coach Amersfoort zal ik samen met jou naar de patronen in je leven kijken die jou belemmeren. Zowel de fysieke als de emotionele klachten hebben je wat te vertellen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je zoveel jaren hard hebt gewerkt en totaal niet goed voor jezelf hebt gezorgd, dat je lichaam een signaal geeft dat het tijd wordt om stil te gaan staan. Dit kan bijvoorbeeld door extreme vermoeidheid of ernstige rugklachten. Als lifecoach Amersfoort ga ik samen met jou op zoek naar de antwoorden. Wat wil jou lichaam je vertellen? Als je daar naar gaat leren luisteren en natuurlijk ook ernaar gaat handelen, zal je fysiek en mentaal weer beter in balans komen.

Doordat ik zelf diverse relevante opleidingen heb gedaan en daarnaast zelf heel wat ‘obstakels’ (leermomenten) heb gehad in mijn leven, ben ik dankbaar dat ik als life coach Amersfoort mijn cliënten kan helpen. Diverse technieken en inzichten kan ik inzetten als life coach Amersfoort. Denk daarbij aan visualisaties, het coachmodel, het werk van Christianne Beerlandt, omdenken (Berthold Gunster), het werk van Byron Katie en nog veel meer. Werken als Lifecoach Amersfoort is voor mij een prachtige aanvulling op het energetische werk van de Regenesis-therapie.