Life-coaching

Tijdens een Regenesis behandeling zal ik niet alleen maar energie sturen. Met behulp van life coaching zal ik zal samen met jou op zoek gaan naar de “boodschap” van de fysieke of emotionele klacht.

Elke lichamelijke of emotionele onbalans heeft een oorzaak. Het lichaam geeft een signaal af dat er iets moet/mag veranderen. Voor, tijdens en na de behandeling zal ik vragen stellen die je inzichten kunnen geven in de “meerwaarde” van je klacht/pijn/ziekte.

Voor, tijdens en na de behandeling zal ik vragen stellen die je inzichten kunnen geven in de “meerwaarde” van je klacht/pijn/ziekte. Ook maak ik hierbij regelmatig gebruik van visualisatietechnieken. Dit kan soms behoorlijk confronterend zijn. Wanneer je bereid bent deze inzichten aan de gang te gaan, zal je je klachten niet meer nodig hebben en kunnen ze definitief verdwijnen.  Het mooie is dat de energie die we gebruiken het lichaam stimuleert om te gaan spreken, zodat je alleen nog maar hoeft te luisteren naar je lichaam, want daar liggen de antwoorden!

Wanneer je liever geen energetische behandeling wilt, maar wel graag gesprekken met mij wilt om erachter te komen wat je bijvoorbeeld wilt in het leven of inzicht wil hebben in je fysieke of emotionele klachten (zoals depressie of burn-out) dan is dat ook mogelijk.

Ook komt het soms voor dat ik je de eerste behandelingen energetisch behandel en dat we daarna vooral met gesprekken hebben of andersom. Alles zal uiteraard in overleg gaan waarbij jouw wensen en behoeftes centraal staan.