Nekklachten Amersfoort

Veel mensen hebben tegenwoordig nekklachten. Langdurig achter de pc zitten, weinig beweging, maar ook (langdurig) stress of een fysiek of emotioneel trauma kunnen daar een oorzaak van zijn. Wanneer je nekklachten hebt en je bent op zoek naar een deskundig therapeut in Amersfoort, dan ben je bij Praktijk Blauwe Kracht op het juiste adres.

Veel nekklachten komen voort uit een scheefstand/onbalans van de atlas en/of draaier in de nek. Deze eerste wervels zijn zeer belangrijk en een onbalans in dit gebeid kan tal van klachten geven. De doorgang is klein en alle zenuwbanen vanuit het hoofd lopen hierdoorheen. Een onbalans in dit gebeid kan komen door een fysiek trauma (bijvoorbeeld een auto-ongeluk, een val van een schommel of een zware geboorte) of een emotioneel trauma (bijvoorbeeld mishandeling, misbruik, of andere heftige gebeurtenissen in je leven). Bij langdurige stress spannen de spieren in je nek en schouders zich geregeld aan en kan de atlas ook scheef getrokken worden.

Bij nekpijn in Amersfoort is er nu dus de mogelijkheid voor een Regenesis behandeling bij praktijk Blauwe Kracht. Regenesis is een zeer zachte methode om de nek weer in balans te brengen. De nek wordt op specifieke punten slechts zacht aangeraakt en er wordt energie gestuurd. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd. Tijdens de behandeling kan het lichaam sterk reageren op de behandeling. Bewegen, misselijkheid, duizelingen, pijn, tintelingen, het kan allemaal. Ook kan het zijn dat je tijdens de behandeling nog niet zoveel voelt, maar dat de reactie pas komt als je thuis komt, of bij de volgende behandeling.

Voor een effectieve, zachte en pijnloze behandeling van nekklachten in Amersfoort ben je van harte welkom bij Praktijk Blauwe Kracht