Regenesis Amersfoort

Bij praktijk Blauwe Kracht kun je terecht voor Regenesis therapie Amersfoort. Danielle Kooijman is opgeleid bij de Quantum-Academy tot Regenesis Therapeut en is inmiddels zeer ervaren in het behandelen van tal van klachten. U kunt bij haar terecht voor fysieke klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, nekpijn, rugklachten, darmklachten, maar ook emotionele/mentale klachten zoals burn-out, stress, depressie, levensvragen of andere psychische klachten. Regenesis Amersfoort is een zeer effectieve, efficiënte en pijnloze therapie die meer en meer in opkomst is. Voor veel mensen is Regenesis therapie nog onbekend. Regenesis therapie bestaat al zo’n 80 jaar in Amerika, maar is pas in 2007 naar Nederland gehaald. De opleiding is een groot succes en er komen dan ook steeds meer Regenesis Therapeuten in Nederland, echter het duurt natuurlijk even voordat deze therapie bekend is voor het grote “publiek”.

Wat maakt Regenesis therapie Amersfoort zo uniek?

Regenesis staat bekend om zijn eenvoud. Anders dan bij andere energetische therapieën zijn er bij Regenesis geen bepaalde “gaven” nodig: iedereen kan het leren. Ook zijn er geen inwijdingen of andere ingewikkelde ceremonies nodig. De kracht van het aanraken op specifieke punten op het lichaam en het verhogen van de energetische trilling is voldoende. Dit maakt de therapie verrassend eenvoudig, maar zeker niet minder effectief!. Regenesis therapie Amersfoort begint altijd met het uitlijnen. Dit houdt in dat er eerst energie gebracht wordt naar de atlas, de draaier en de rest van de wervelkolom, het bekken en de schedel. Dit doen we omdat het uitermate belangrijk is dat dit gebied in balans. Als daar een onbalans is, kan dit tal van uiteenlopen de klachten geven. Wanneer dit gebeurd is, zijn vaak de klachten al verminderd. Als het nog nodig is zal de Regenesis therapeut Amersfoort verder gaan kijken welke punten op het lichaam nog meer behandeld dienen te worden.

Zoekt u een professionele Regenesis therapeut in Amersfoort? Dan bent u bij Danielle Kooijman van praktijk Blauwe Kracht op het juiste adres.