Rugklachten Amersfoort

Heel veel mensen hebben rugklachten. Dit kan tal van oorzaken hebben. Een zittend beroep of juist een fysiek zwaar beroep, te weinig beweging, vergroeiing aan de rug (bijv. scoliose) maar ook stress en emotionele/mentale belasting kan een oorzaak zijn. Veel mensen beginnen hun zoektocht naar de behandeling van hun rugklachten in Amersfoort bij de huisarts. Die verwijst meestal door naar een fysiotherapeut. Lang niet altijd heeft dit het gewenste resultaat. Vaak gaan mensen met rugpijn in Amersfoort verder zoeken naar andere therapieën. Wanneer dit ook niet blijkt te helpen, zijn mensen vaak ten einde raad. De rugpijn belemmerd hen in het dagelijks leven.

Danielle Kooijman van Praktijk Blauwe kracht te Amersfoort heeft al veel mensen met (chronische en kortdurende) rugklachten in Amersfoort en omgeving geholpen. Danielle werkt met Regenesis Therapie. Dit is een energetische therapie waarbij het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. De methode is veilig, efficiënt en effectief. Bovendien is de behandeling pijnloos en zacht. Het lichaam wordt niet geforceerd of gemanipuleerd maar slechts zacht aangeraakt. Door het sturen van energie met een hogere energetische trilling zal het lichaam de lagere energetische trilling op de plek van de onbalans willen verhogen en zo het lichaam in balans brengen. Klachten zullen verminderen of verdwijnen.

Naast de energetische behandeling zullen we ook samen kijken wat het lichaam je wil vertellen met de rugklachten. Wat moet/mag er veranderen in je leven? Wat is de “boodschap” van je klachten? Wanneer je (al dan niet langdurig) rugklachten hebt en je woont in Amersfoort of omgeving, maak dan eens een afspraak met Danielle Kooijman van praktijk Blauwe Kracht en ervaar zelf wat Regenesis therapie voor jou kan betekenen.