Veelgestelde vragen Cryolipolyse

Veelgestelde vragen Cryolipolyse

De cryolipolyse behandeling is ontwikkeld om de contouren van uw lichaam te verbeteren, bedoeld voor behandeling van plaatselijke vetrolletjes die niet weggaan met een dieet, sport of extra beweging, maar niet geschikt om ernstig overgewicht of obesitas te verminderen
Onze cryolipolyse behandeling maakt gebruik van een geavanceerd koelsysteem dat de vetcellen koelt tot 4°C. Tijdens de behandeling koelen vier speciale pads de vetcellen precies daar waar u de vetrol het liefst ziet verdwijnen. De elektrostimulatie zorgt ervoor dat de koelte dieper en breder de huid in gaan. Met deze non-invasieve technologie zijn geen naalden, geen incisies en geen noodzaak voor verdoving of pijnbestrijding nodig. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen beetje bij beetje verdwijnen. De vetcellen worden door het lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd.
Nee, liposuctie is een methode om veel vet ineens te verwijderen door middel van het wegzuigen van vet via kleine incisies. De cryo behandeling is bedoeld om kleine plaatselijke vetophopingen te verwijderen, zonder de risico’s en lange herstelperiode van operatieve behandelingen als liposuctie of een buikwandcorrectie.
Door de koeling zullen de vetcellen kristalliseren, uiteenvallen in stukjes. Deze worden via de urine door uw lichaam afgevoerd.
De cryolipolyse behandeling is geheel pijnloos*, de behandeling is zelfs zeer ontspannend. Normale activiteiten kunnen direct na de behandeling hervat worden, de behandeling heeft geen nadelige gevolgen*. *de resultaten bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen
coolipo-twin-516x1024jazeker, de apparatuur die wij gebruiken, namelijk de CoolipoTwin heeft een Medisch Klasse II markering. Deze markering ontvangt een behandelmethode alleen wanneer de behandeling veilig is bevonden. Daarnaast heeft dermatoloog dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School door middel van wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 9 ⁰C; het vet gaat dan kristalliseren. Andere cellen en omringende weefsels zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor de lage temperaturen en dat maakt de behandeling dus volkomen veilig.
Voorafgaand aan een behandeling bieden wij u graag een gratis informatief gesprek waarin u uw wensen kenbaar kan maken en we de mogelijkheden qua behandeling kunnen bespreken. Op die manier bent u verzekerd van een behandeling die speciaal voor u geschikt is.
Om het gewenste resultaat te behalen zijn gemiddeld drie behandelingen nodig. Dit hangt natuurlijk af van de dikte van de vetlaag en uw levensstijl. In de praktijk is gebleken dat het beste resultaat bereikt wordt in combinatie met een juist voedingspatroon en voldoende beweging
De vetvermindering in de behandelde zones is al zes weken na de eerste behandeling meetbaar.* *de resultaten kunnen per persoon verschillen
De verwijdering van de afgebroken vetcellen is definitief., deze vetcellen komen niet meer terug, de nog aanwezige vetcellen kunnen echter wel groter worden door een verkeerd voedingspatroon of onvoldoende beweging. Om uw nieuwe contouren te houden is het dus zeker belangrijk om een gezonde levenstijl na te streven waarin gezonde voeding en beweging centraal staan.
Het behandelen van één zone – bijvoorbeeld een buikje en ‘love handles’ neemt één uur in beslag.
Klik hier voor de tarieven van onze verschillende afslankbehandelingen. Voor diegenen die verschillende behandelingen tegelijk willen volgen hebben we speciale pakketprijzen samengesteld, daar informeren wij u graag over.